Its a beautiful day.

DOOOOH!

Nu har jag ett riktigt Homer Simpson moment - "DOOOOH!".
Har ju inte kunnat ladda upp bilder eller ändra textformatet tidigare.. Kom på vad som vart fel, har råkat komma emot knappen 'ändra redigerare' så det hade försvunnit, men nu är det tillbaka.
Känns det lite roligare att blogga igen.

Hur som helst, har inte hänt så värst mycket sen sista, skolan flyter på lika så livet.

35 days.

Har nu bott här i lägenheten och i Övik i 35dagar. Och än så länge trivs jag riktigt bra. Lektionerna är intressanta och klasskamrater är bara för härliga. Det blir mycket skratt om dagarna. Och nästa vecka är det dags för första tentan 'Biologisk mångfald och systematik'. Ska bli spännande, känns som om det kommer gå bra. Ni får ursäkta mig om jag bara babblar på om en massa ointressant. Hade mer än gärna lagt upp lite av bilderna jag tagit men nu har som sagt blogg.se blivit helknas så jag vette tusan hur man gör. Blir lite galen på att allt jämt ska hålla på att uppdateras en massa. Och oftast är det ju bara till det sämre. Oh well, Im liking life right now.

Skratt-aborr-tjärn.

Ja då har det råkat bli ett litet uppehåll igen. Nu verkar min blogg blivit helt knas, för nu kan jag inte ens försöka ladda upp någon bild :S. Help anyone? Hur som helst. Förra veckan hade vi ju kursen Fältsäkerhet. Så på tisdagen begav vi oss iväg till Skuleskogen för att vandra upp till Skrattaborrtjärn där vi skulle ha vårat basläger. På vägen dit så fick jag börja med att vara ledare för gruppen. Det gick väl bra, men önskar väl lite att jag hade fått en liten lättare väg att leda då det var JÄÄVLIGT mycket uppför. Fast den fina utsikten väger nog upp den jobbiga vandringen. Vi sov i tält två nätter : tisdag - torsdag. På onsdagkväll hade vi lägerbål, som vanligt blev det mycket skratt. Fick bland annat Niklas att ramla baklänges av skratt. Lyckat! Senare på kvällen så blev det lite massagetåg. Oj oj nog är det härligt att man hamnat med en klass som gillar att massera. AWESOME! 3 spännande dagar ute i fält, med trevligt sällskap och bra lärare.
RSS 2.0