I'm gonna beat you...

Tar emot att säga detta men jag är en "sugarjunkie", men nu tänkte jag försöka ta tag i det för jag känner att detta inte är hållbart i längden. Onödigt slöseri av pengar men framförallt så är det inte snällt mot kroppen. Jag vill må bra och känna att min kropp orkar med det jag tar för mig, jag vill vara snäll mot min kropp! Den ska bära mig genom livet så den förtjänar det bästa.
 
Jag vet att det kommer bli för jäkla svårt, men jag ska försöka göra mitt bästa.
Har börjat med att slänga ihop ett "powerbars", massa naturella nötter, torkad frukt och mörk choklad.
Sen om jag känner att sockersuget kryper på så ska jag försöka att antingen dricka vatten, äta nå nyttigt ex nötter om det finns hemma, men även ge sig ut på en promenad.
Det kommer säkert bli tillfällen då man är svag och ger efter men okej då får det va så. Erkänn att man var svag och ta nya tag nästa dag.
 
  
 
 
Så nytt år och nya möjligheter! <3

Tulips!

Kunde inte hålla mig från att köpa en bukett med vackra tulpaner idag. Enkelt men ack så vackert!

Hairdo and hairdont.

 
På senaste tid har jag då funderat och pratat om att göra något med håret, något nytt, något spännande. Men då jag har haft lite beslutsångest så skippade jag klippning och helt enkelt slängde i lite ny färg i håret i väntan på att jag kan bestämma mig.
Planen som de ser ut nu är nog att vänta och spara håret fram till sommarn (se hur långt de kan bli), för att sedan då göra något med håret.

Nu är man iallafall svarthårig, and so far so good.

Äntligen.

Äntligen kan jag använda min egen dator efter. Känns mycket skönt att ha den tillbaka i all sin prakt.
Så nu kanske man kan försöka komma igång med uppdateringen lite mer.
 
 
RSS 2.0