Roses are red, and I am cute!

Har man ingen som kan köpa rosor åt en så får man köpa rosor själv helt enkelt.
Vill slå ett slag för att det inte bara är en dag för alla söta par utan en dag för alla ens kära, vänner,familj, partner, alla som har en plats i ens hjärta helt enkelt.

Ge lite kärlek - få lite kärlek - mer kärlek åt folket!



Haunted woods.

Hearts day!

Då var det dags för Alla ♥- dag!
Varför har vi en speciell dag för att visa sin uppskattning till dom man älskar, borde man inte göra det varje dag?
Det känns mera speciellt att få något av ens nära eller kära någon annan av alla dagar på året än denna.
Det är ju dom där små sakerna när man minst anar något som betyder mest.

Bästa alla hjärtans dag minnet jag har måste nog vara från när man gick sista året i gymnasiet och rara Christian kom och gav en en bukett med röda rosor och en chokladask!
Hade ingen aning om detta så det gjorde mig verkligen glad och fick en att känna sig uppskattad.
Totally made my day!


Är det nu man anses vara vuxen ?

Titta vad som låg och väntade på en i brevlådan idag. Kan väl säga att man blev lite chockad, inte något som jag hade väntat mig att få.
Är det nu man anses vara vuxen eller ?
Tillåt mig att skratta!


Saturday eve.



Lördagskvällen spenderades ihopkrupen bland alla kuddar framför tvn, kollandes först på Melodifestivalen (OFC!) och sen blev det lite skräck med filmen Orphan. Obehaglig som tusan, dock så brukar ju skräckfilmer med barn ge en den känslan.
Då det var lördag så var det ju passande med lite "lördagsgodis", för min del blev det en smarrig milkshake : HallonSaltlakrits. YUMMIE!

Kan väl säga att Melodifestivalen inte vart någon större hit, inga direkt 'Wow'-bidrag och paus underhållningen är inget som man minns direkt.
Men för att säga något positivt så gillar jag att det är 3 kvinnor som programledare, och två av dom; Sarah Dawn Finer och Helena Bergström är favoriter sen tidigare.

A small hug from me to you. <3

Food for one ? Nae helst inte.

Ibland hamnar man i sådana här sjunk då man verkligen inte har något motivation till att ställa sig vid spisen ännu mindre när man påminns om att man bara lagar mat till en (om man inte gör matbackar förstås).
Så igår blev det ingen middag alls och idag bestod den av en Pan Pizza. Men imorgon då jäklar, då blir det att svänga ihop lite renskav med potatismos och mormors lingonsylt! YUMMIE!
Fast lär nog inte komma upp i samma nivå som mammas renskav, men försöka kan man alltid.



Ignorera glassburken där i bakgrunden som för övrigt innehåller godaste smaken för att göra milkshake på -
HallonSaltlakrits!
(även Citronlakrits är mums..)

Radio news.

Sitter och lyssnar på RIX FM. Skönt att lyssna på radio ibland, man behöver inte bry sig om att byta låt titt som tätt för att man blir less. Man låter den stå på och så lyssnar man på det som är helt enkelt.
Enda som kan vara lite irriterande är att ljudet känns mycket högre när det är reklam än vad det är när det bara spelas musik..

"Den nya Gatan.."

Nu när jag har rent och fint här i lägenheten så passade jag på att fota lite bilder tidigare idag om någon mot förmodan har lust att se hur jag bor på mina 24kvm.

Weekend baby!




Ingen skola imorgon så man har redan fått helg. Känns väl ganska skönt de, så länge man hittar på något att göra. Känner för att gå ut och dansa men de lär ju inte hända.. Sucks!
På tal om helg, förra fredagen spenderades med Eric, Emil och Madde spelandes Maxi Yatzy. Första gången man spelade det. Och jag vann! - Awesomeness.

Många tankar som snurrar runt i ens hjärna, både positiva och mindre positiva. Men så är det väl alltid, sällan hjärnan inte snurrar :P.

Twinkle.



Jag hoppas solen bestämmer sig för att kika fram lite under morgondagen, gärna hela helgen!
Känner mig på humör för att fota, men inte så roligt när solen är i moln.
Så nu håller vi tummarna tycker jag!

Baah!



Har bara en sak att säga, män kan gå och ta sig nånstans där solen icke skiner.


All this bullshit, I'm so freakin tired of it..

Hot and sunshine.



Kan man bli nå annat än avis när man läser både här och där om folk som antingen vart utomlands nyligen eller folk som ska åka till varmare breddgrader. A-V-I-S
Känner att jag också vill ha lite sol och värme (även fast jag är glad att vi inte haft lika kallt som i Kiruna ihelg). Men framförallt vill jag till andra breddgrader för att uppleva nå nytt, en ny kultur, träffa nytt folk, ny mat.
Varför ska allt kosta så mycket pengar.
Jag vill, jag vill, jag vill!
RSS 2.0